Nu är det äntligen dags att lansera vårt Agency Partner Program. Målet med programmet är att hjälpa byråer bli experter på XP Studio och få projekt att träffa över kunders förväntan. Genom att bygga relationer med kreativa byråer kan vi bättre förstå bästa sättet att utveckla XP Studio och förfina hur interaktiva upplevelser skapas.

Ett skräddarsytt byråkonto

När du går med i Agency Partner Program får du ett Agency-konto som gör det enkelt att hantera, redigera och skapa nya kunder – allt inom ett enda konto. Din byrå får också upp till 20% rabatt på alla projekt. Men det är inte den enda fördelen med att vara partner.

Fördelar med byråkonto:

  • Skapa och hantera kundkonton: Skapa, redigera och organisera kundprojekt på ett enkelt sätt. Oavsett om du lanserar en ny upplevelse eller hanterar ett pågående projekt hanteras snabbt och smidigt.
  • Rabatter: Upp till 20 % rabatt beroende på hur många kunder du hanterar.
  • Utbildning och träning: Boka utbildningar med desigers på XP Studio för att blir expert på plattformen och få nytta av all potential.
  • Först till nya funktioner: Bli först med att få testa nya innovativa funktioner när vi lanserar uppdateringar.
  • Community: Kom i kontakt med andra kreativa byråer på vår Discord för tips, samarbete och stöd.
  • Det är GRATIS: Att bli partner är gratis. Du behöver bara en licens för varje klient när de är redo att publicera.

En kreativt community

Som XP Studio-partner kommer du att gå med i ett växande nätverk av passionerade kreatörer. Få tillgång till exklusiva rabatter, tidigt testa nya funktioner och en plats att dela idéer och insikter med andra designers, utvecklare och kreatörer brinner för att skapa interaktiva upplevelser.


Vi kan knappt vänta på att få hjälpa er med era projekt – dyka djupt in i brainstorming, pitcha innovativa lösningar och hjälpa er att skapa bästa möjliga upplevelse för era kunder!