← Alla inlägg
Read post in english

Varumärket tar form

Nu har XP Studio äntligen fått en logotyp ✨ Symbolen i det vinnande bidraget består av ett monogram med en mjuk flytande rörelse som bildar XP.
Dela:
Ny logotyp för XP Studio
Ny logotyp för XP Studio

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

    Nu har XP Studio äntligen fått en logotyp ✨ I beslutsprocessen använde vi oss av själva plattformen där vi skapade en enkel undersökning. Det var 3st logotyper som presenterades och det var ca 150 personer som deltog och fick sina röster hörda. Det var egentligen aldrig något snack utan alternativ 1 fick över 50% av alla röster, alternativ 3 fick 32% och alternativ 2 fick 18%.

    ✳️ Symbolen i det vinnande bidraget består av ett monogram med en mjuk flytande rörelse som bildar XP. Kan du även se bokstaven S?

    ???? Namnet XP står för ”experience” och ”explore” som syftar på den digitala upplevelsen som skapas med hjälp av plattformen. I spelvärlden stå XP även för ”experience points” vilket stämmer bra in på plattformens fokus på personlig utveckling. Ordet ”Studio”tillför känslan av en programvara som där användaren kan skapa kreativa visuella produktioner.

    Dela: