← Alla inlägg
Read post in english

Kill your darlings och generera fler leads

Undvik att säga för mycket till dina besökare. Kill your darlings flera gånger om och fokusera på deras huvudintresse för att generera fler leads.
Dela:
Människor på mässa, genererad i Midjourney v5.1
Människor på mässa, genererad i Midjourney v5.1

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Ni har spenderat månader av planering, beställt en ny monter, marknadsmaterial och profilkläder. Montern kommer på plats i tid och personalen är laddade. Men även fast alla stjärnor står rätt så blir resultatet endast en diffus marknadsinsats och bara ett fåtal leads ????

  ???? Ett vanligt fel som väldigt många gör är att kräva för mycket av sina besökare. Människor har fullt upp, blir överösta av annan information och är generellt ganska bekväma. Be dem t.ex. inte att ladda ned en app från AppStore, ha inte filmer som är flera minuter och be dem inte fylla i flera rader av formulär. Det kommer bara leda till att de tappar intresse och går därifrån.

  Koka istället ned din produktpresentation så mycket det bara går. Kill your darlings flera gånger om, leverera ditt budskap effektivt, stryk allt fluff och fokusera på det viktigaste för besökaren.

  Några konkreta tips:

  ????️ Ha en touchskärm på plats där besökaren får interagera med er presentation, eller tryck en QR kod så kan de interagera direkt i telefonen.

  ????️ Håll nere tiden på filmer och implementera dem gärna i interaktivt material för inte besökaren ska bli passiv och tappa intresse.

  ???? Be inte om för mycket information av besökaren utan det räcker med en e-post. Då har ni kontakt och du kan med stor sannolikhet se namn och företag i adressen.

  Ha ett tydligt fokus så förbättrar du chansen att behålla besökarens intresse och generera fler leads.

  Det samma gäller digitala marknadsinsatser, men det lämnar vi till en annan gång.

  Dela: